Snart nyår...

Fredag en helt vanlig dag, och veckan e snart slut! I morgon lördag e det nyår sista dagen på detta år.. Känns inte riktigt som de eller ja jag vet inte riktigt hur de ska kännas men känns lite underligt!!
År 2012 ska jag vara starkare än någonsin!! Ett år där jag ska börja bry mig mer om mig själv, ett år där jag ska kämpa in i det sista om det så behövs!!
Detta ska bli ett år där jag vinner och blir stolt över mig själv som person!!

De ska helt enkelt bli ett JÄVLA bra år!!

GOTT NYTT JÄVLA ÅR PÅ ER


Slut på julen

Nu e det slut på julen och den har varit jätte bra! Firade först med mamma och fam på fredag sen lördag åkte vi ner till kville till Rickards mamma... :) varit mysigt värre och tindra har varit såå nöjd hon har fått MASSOR av julklappar!!

Igår va vi till nordby och shoppade lite tindra fick ett par nya klack skor som hon älskar och lite annat... Själv köpte jag en ny mys dress jätte go sen fick jag oxå ett par nya stövlar :)

Idag e tindra med stefan ut och kollar efter lite svamp sen blir det att åka hemåt Ska bli gott att komma hem och städa iordning,plocka upp lite,tvätta!! Saknar min Johanna :) så hoppas på lite kaffe och lite egentid med henne :) kanske en sväng på staden!!

Hoppas du haft en bra jul!! Kram





GOD JUL

Då va de jul för vår familj, ska bli mysigt och samlas allihopa! Och i morgon åker vi ner till kusten för att fira jul med Rickards familj lika mysigt och trevligt de :) och så fyller juh självklart "lilla" Maddis hela 10 år!! Men henne firar vi i dag :)
God jul och Gott nytt år
Så ses vi nästa år!!


Håll huvudet högt!!

Den personen som är värd dina tårar skulle aldrig få dej att gråta.
Men när du ändå gråter håll huvudet högt så att dina tårar inte sjunker lika lågt som personen som fått dej att gråta gjort!!


??

Fick reda på i dag att en ny lag förhoppningsvis kommer att träda i kraft!! :) och de kommer under lätta för såååå många föräldrar som har de problemet!! Tyvärr kommer de inte bli snart utan ev om ett halv år eller nått, och de hjälper juh inte mig och tindra nått alls!!

Men jag håller tummarna på att de verkligen blir av då jävlar kan du inte säga nej längre och köra över mig att kunna vara den mor jag e som vill hjälpa min dotter!!

Väntar på svar ändå från bup hur vi ska kunna lösa allt för tillfället!!


...

Hur ska man tolka tankar som man får, hatar när visa tankar och funderingar kommer upp som man absolut inte vill ska komma, som man bara försöker trycka undan för man man mår bäst då när dom inte finns!!
Varför kommer dom?? e det för att kroppen känner på sig nått eller e det bara för man e orolig för nått ska hända eller ske när man minst anar de?? det är olustigt iaf!!
När dom väl kommer blir de så intensivt men när dom väl e borta så e det så lugnt och skönt man kan slappna av och njuta av sin tillvaro!

Många gånger gör du mig förvirrad och fundersam och vet inte hur jag ska tolka allt som du gör och säger!! Men oftast får du mig verkligen att känna mig älskad och behövd! Men varför kommer dom andra stunder ibland?? HMMM nått jag får fundera vidare på iaf....

men nu blir det natten orkar inte hålla mig vaken längre, trött och sliten!

Natti Natt

Snart jul

I går blev tindra hämtad av mormor som jag tror hon blev riktigt glad för :)
De blev lite handla och julgrans pynt för dom! Sen när jag hämtade tindra blev det mer julgrans pynt så nu står vår fina gran och lyset och tindra va jätte nöjd!!
Så nu e det bara att vänta på att tomten ska komma tindra har nedräkning :)

ALL tvätt är nu tvättad såå skönt att de e färdigt så nu blev det mer plats i garderoben igen.... Richards grejer e på plats och färdigt nu e det bara små saker kvar i hans lgh att fixa iordning!!

I dag kommer han hem och då slutar han för säsongen börjar åter igen på jobbet i april nån gång...

Nu blir det kaffe innan man börjar jobba!
Ha en bra dag!


Orolig

Varje dag när jag åker till jobbet så mår jag dåligt av att jag har lämnat tindra på skolan som inte mår bra alls... Hon har fruktansvärt jobbiga dagar i skolan känslig och Gråter för minsta lilla!!

Hur ska man göra?? Ska jag ta vård av barn för att hon ska slippa detta men e juh snart slut på detta året men e juh ändå över en vecka kvar som min dotter ska ha de jobbigt! Suck va detta tar på mig och tar absolut mer på tindra!! :(


Barn

Barn ska aldrig få vara delaktiga i diskussioner som vi vuxna har som gäller barnen, dom ska varken behöva höra bli frågade eller se....

Ja men va gör han i helgen han frågar henne eller pratar om de iaf om hon inte vill gå i skolan och bo på heltid där och bara bo varannan helg hos mig där hon bott hela sin uppväxt!!

Hur tänker man när man gör så mot ett barn som har fullt upp med att klara av skolan och vardagen som den e!!!


Hur ska jag göra??

För ca 2 år sen började jag kämpa med att få en utredning på min dotter pga att hon har problem med hyperaktiviteten och koncentrationen och nu när hon börjat i förskoleklassen visas de bara mer mer problem med de sociala...

Utredningen blev färdig nu i år och hon fick ingen diagnos självklart e jag jätte glad för de som förälder att mitt barn inte har nån diagnos! Men hennes problem finns fortfarande kvar och nu börjar de bli värre med allt,kraven börjar bli större och barn börjar ta avstånd för att hon e jobbig och för att hon inte förstår allt lika mycke som dom!

Jag skulle och kommer göra allt i min makt att hjälpa henne så hon får en bra skolgång så hon kan få bra vänner hon kan leka me utan nått!!! i dag när jag ringde och pratade med hennes far så fick jag till svar att hon inte är såå där varför tror du det e så?? joo för att där har hon inte samma krav som hon har här och det är inte så mycke runt om henne!!
Men han tyckte att bara för det inte är så där varannan helg så skulle han ha henne på heltid på prov hur tänker människan?? fattar han inget eller va e det som e fel??

Blir så arg när en person inte kan lyssna och ta till sig när ens barn har svårigheter,istället dum förklara han mig än att stötta och hjälpa mig på alla sätt som går!!

*Men frågan e hur vart och jaa vet inte allt ska jag gå till väga för att min dotter ska kunna få det lugn hon behöver för att kunna få växa upp och måå bra?? Förutom de att jag finns tillhands och kunna stötta henne!!

E så ledsen och förtvivlad!!

Grått och trist

Haft en mysig dag med mina godingar... Vaknade i morse av en pigg tindra och en riktigt trött Rickard :)
Men dagen började bra ändå, dom spelade lite wiie och jag traskar runt som vanligt och dricker kaffe och har min stund på balkongen!!

Sedan va det meningen att vi skulle åka på julmarknad på mariebergsskogen men regnade så otroligt mycke så vi struntade i de för tillfället...
Så istället blev det hem till Rickard och sen iväg för att byta min strålkastare för reflektorn va dålig! Men nu e det fixat och besiktningen kvar :)

Blev mat på mongolian mmm riktigt smaskigt gott.. När vi hade ätit färdigt och skulle gå så till min förvåning så satt Simone och Anders och skulle äta sedan skulle som i väg på annat!! Gott för dom de som aldrig annars kommer iväg tillsammans!!

Nu är det soffan som hägrar och hmm battelfield för älsklingen jaja bara att stå ut ett tag :)

See u


Äntligen..

Såå nu är denna veckan äntligen slut, har varit en väldigt tuff vecka ändå får jag säga, varit väldigt stressigt i mitt lilla huvud med dom få hjärnceller man nu har...
Men i dag har det ändå varit en bra dag, fick vakna upp brevid min älskling som kom hem på torsdag natt!

Eftermiddagen/kvällen har varit mysig med lite tacos och smurfarna"film" sen blev de lite godis och tindra ville se idol, men slutade med att hon och Rickard satt och trollade på hennes snuttar :) men nu sover lilltrollet och Rickard ska spela battelfield tror jag de heter.. Booring booring

Natt natt <3


RSS 2.0