Ursch

Fan helvetes jävlar vad jag hatar tandläkaren ursch!!! Ja jag trodde jag hade tandvärk men så va det inte nee utan min käkmuskel e stel och överansträngd pga att jag biter ihop och gnisslar tänder...
Så va blev det av detta förutom jävligt dyrt?? Jooo en jävla , suck va jobbigt!!!

Men nu blir det snart att hämta min sessa och invänta Simone med barn :)

Ha en solig dag!!


<3

Haft en jätte bra dag med min älskling... Dagen började väl visserligen väldigt lugnt pga utgången i går, men va hur mysigt som helst... Legat och myst i soffan kollat på film!
Vi va och kollade på bio som va väldigt bra och ätit lite mat!!

Nu kryper hon till sängs och hoppas på att John blund kan erbjuda nått underbart att drömma om i natt :)

I morgon blir det att träffa stora syster inne i stad och sen hämta hem min underbara sessa :)

Natti natt


Semester hmm

Träning vart det i dag och jävlar va mina benhinnor e slut, värker satan!! Men har fått lite va tips på nått bra så får se om det hjälper :)

Ne men blev iaf lite mat och ett glas vin och nu ligger man och tar de lugnt i soffan rätt skönt de me fast blir lite rastlös får jag lov och säga... Men får ta tio djupa och försöka varva ner :)

Ha en bra torsdag!


Så nöjd

Tindra fick ett par dans skor i dag och hon e så nöjd :)
Direkt nu när vi kom hem slängde hon på sig dom och hela hon började dansa och frågade om jag kunde sätta på musik! Hon e allt för söt!
Så nu blir de lite dans här hemma en timme säkert sen e det dans på dans skolan som gäller :)


Helgen

Har haft en jätte bra helg Rickard fyllde år i lördags då kom hela hans familj så vi åkte och käkade på mongolian tillsammans, sen hem och spelade lite wiie med tindra!!
Kvällen blev det ett glas vin och kort spel med Malin ock Erik!!
Söndag så tog vi oss till nöjesfabriken och spelade lite bowling och jag vann hela två serier hahaha faan e juh bäst :)

Men nu e det måndag igen och dags för att jobba sen blir det att träna! Måste bli skärpning me de om jag ska orka springa alla lopp lilla Ann vill ha med mig på =D
Nu blir det kaffe och snart väcka skruttan som sover fortfarande!!

Ha en bra dag :)


kärlek

Du finns i mitt hjärta långt där inne, du ger mig både glädje och smärta men du lever för alltid kvar i mitt minne. jag kommer aldrig att glömma hur du skrattade och log, ett hjärta kan man inte tömma och när du lämnade mig kändes som jag dog, du lever för alltid kvar långt där inne fast du inte lämnade några svar kommer jag alltid att älska dig!

V.6

De va väldigt va veckorna går fort nu tycker jag... I går va tindra för första gången på dans och Gud va roligt hon tyckte det va!! :)
Till helgen fyller Rickard år så då blir det att familjen kommer, Malin och Erik blir kvar under natten så de blir kul va länge sen nu man såg dom!!
Men va jag ska köpa till honom har jag ingen aning om faktiskt haha får slå in mig själv :)
Ne nu ska jag sätta på mig lite kläder, tindra e redan färdig och sitter och spelar lite wii innan skolan och har gjort nästan en timme tillbaka...
Ha en bra dag!!


RSS 2.0