Mina hjärtan


En bra dag :)

I dag har jag spelad fotboll med barnen på skolan 2*30 minuter och puh säger jag bara va inte igår jag sprang så mycke men faan va kul de va och barnen tycker det e jätte roligt när jh e me och spelar...

Men kan lova att nu e jag helt slut tindra och jag har bara myst i soffan hon fick välja en ny film i dag och blev smurfarna så den har vi kollat på och druckit glögg :) jul sakerna e uppe men ingen gran än väntar nog till nästa vecka iaf!

Nu blir det natten här innan jag somnar sittandes :) God Natt


Börjar ta sig :)

Igår när jag slutade jobbet så blev det hem till Rickard och fortsätta i hans lgh, de börjar ta sig, har gjort väldigt mycke i lägenheten! Köket e snart färdigt och vardagsrum och sovrum med alla saker iaf sen e det självklart alla möbler kvar då som e kvar!

I dag blir det en sväng och kolla jula hjälpa mamma sen fortsätta i lägenheten ska bli såå skönt när allt e över!!
men först dags att kliva upp ur sängen Rickard!! :)

Ha en bra dag för de ska jag ha!!


God jul Max önskar tindra

Hon e allt för söt, jag började dammsuga och skulle skura när vi kom hem förut och tindra gick in på sitt rum och rotade i skåpen i köken och helt plötslig va hon i hallen och tog en påsen med saker... Hon frågade om hon fick ta present papper och tejp och självklart snöre för hon skulle göra julklappar åt Max och Tea men tror de bara blev till Max! Haha Sen började hon slå in och krångla tror hon drog runt och flyttade sig ett antal gånger innan hon va färdig!!

Så nu Max har du flera fina julklappar från kusin tindra att öppna med spänning =D


Dålig sömn

Inatt har jag drömt en jävla massa jobbiga drömmar!! Så knappt sovit något känns de som!

Men nu är dagen igång iaf och hoppas jag inte somnar på väg till jobbet :) haha ne då e väl ingen risk ska allt klara v denna dag oxå!

Idag kommer min älskling hem så ska bli riktigt gott längtat en massa massa!!
Ha en bra dag de ska jag försöka med iaf :) <3


Hatar dig!!

Faan va jag hatar dej!! E så jävla trött på ditt jävla skit snack hela jävla tiden!! Ta reda på hur mycke allt kostar och va allt innebär innan du yttrar dej!!

du tror att du ger mycke men de e bara en bråkdel av allt runtomkring!!
Du säger att jag e dålig men tänk efter vem e det egentligen som e dålig som inte anstränger sig och finns tillhands?!
Nu är det riktigt jävla slut på den snälla Sabine nu får du kämpa och stå själv!!!


Ledsamt

En mindre bra dag på jobbet varit extra slitsamt.. Och på eftermiddagen hade jag en konflikt att ta hand om och då slits mitt halsband av och går sönder och ena berlocken e helt spårlöst försvunnen :( blir så ledsen och jag gillade juh den såå mycke!! Snyft snyft

Nu e man hemma iaf efter ha varit på karmen en stund och sen blir det tvätt stugan för att tvätta sängkläder hatar att tvätta!! Men ny dag i morgon att ta tag i och hoppas den blir bättre!!

Over and out


Längtar

Ibland går saker och ting fort och i bland väldigt väldigt sakta! Igår fick jag veta att allt kanske händer snart ist för nästa år och det är juh roligt att de går lite fortare än räknat eftersom det är något jag längtar efter : )

Jobbigaste med det hela e att det kommer bli såå mycke saker överallt, och ja jag hatar de! Blir att man får svårt att hålla reda på allt när man har en liten lgh men de ska väl lösa sig de me :)
Nej nu börjar jag snart jobba så i med en kopp kaffe!! Ha en bra dag


<3

Ännu en helg med min älskling de har varit såå mysigt!
I fredags så kom jag hem efter jobbet då hade mitt hjärta köpt 20 fina rosor sååå go! kvällen blev det bara massa mys i soffan och tittande på tv!
Lördag spelade vi en massa spel på förmiddagen med tindra och sen kollade vi på bio och såg smurfarna 3d jaa då den gick allt att se,tindra hade förstås svårt och sitta stil som vanligt =)
I dag söndag har vi varit på ikea med med j och p blev lite frukost och strosade runt och kikade lite, sen hem laga lite luch och sen blev det leklandet med syster och max,j och p!!

Trist att det är söndag och helgen e slut för det betyder att rickard e tvungen att åka iväg till jobbet och vara borta hela veckan eftersom han inte jobbar hemma utan i gbg! tycker det e så jobbigt man kan knappt prata eller knappt några sms så e så himla tyst =(
men snart kommer han vara hemma flera månader och då kommer det hända grejer här hemma =) längtar i massor att få börja sätta igång me allt!!

♥♥Älskar dej Rickard!! ♥♥








RSS 2.0