lördag

I går ringde mosters lilla prins och frågade om han fick sova här, åå så gullig han e sånt kan man inte låta bli att säga nej till =)
Max kom vid 11 på förmiddagen sen packade vi bara i ordning för att ta en dag till mariebergsskogen...tindra,max,jag och rickard va en riktigt mysig dag..vi åkte konrad allihopa,lekte en massa, vi åt våfflår hos djuren och klappade getterna dom har =)

i dag vakknade barnen halv 7 ungefär huuu för att kliva upp såå trött men nu efter en kopp kaffe e man pigg!
i dag blir en mellan dag för denna vecka packa och göra iordning på  måndag åker vi till skara sommarland och sen vidare för att åka ner till kusten några dagar....fiska,åka båt strosa på smögen bryggorna mmm ska bli så roligt och mysigt =)

nu ska ja härja med barnen innnan syster yster kommer för att dricka kaffe =)


Smärta

Jävlar va ont de gör...va in till kvinnokliniken i går och fick vänta 3 timmar för att sen få veta att jag måste ner till akuten hmm neee de har jag inte tid me så fick ta en ny tid!! så blir yttligare en dag med denna smärta tills jag får bort de... sen hoppas jag att dom skriver upp mig för operation så jag blir kvitt detta för alltid..

inte för att de e kul med operation men allt för att slippa smärtan!!
såå hoppas denna dag går snabbt så jag kommer iväg!!

fredas

åkte jag till kusten...hade en trevlig kväll me musik och sång och lite grillat.
lördags så fick bikinin åka på så då låg jag och pressade i solen nästan hela dagen de va riktigt gott =) medans de andra höll på att greja med båten.

söndag morgon va lugn och skön sedan toog jag tåget hem vid halv 2 och hemma till 5... och då kom min prinsessa hem från pappa efter 3 veckor såå gott och se henne...

längtar och hoppas till helgen =)

Underbar helg!

i helgen har jag haft otroligt mysigt...känner att de va riktigt riktigt länge sen jag hade en sån helg...
sitta och bara få njuta av sällskapet och omgivningen!! fredagen åkte vi när vi väl va framme började vi plocka fram och göra iordning allt som behövdes, sen tände vi grillen och hällde upp vin/öl och bara varvade ner pratade i flera timmar och bara njöt av varandras närvaro! lördagen sov vi ut en del då de blev väldigt sent på natten, sedan åkte vi in till skövde och käkade mat på restaurang jätte mysigt!
Efter de åkte vi in till hamnen och promenerade och kikade på båtar och njöt av vädret....timmarna gick och vi åkte tillbaka, blev en promenad ner till vattnet men inte bara för att titta utan för att bada =D de va rikitgt skönt men oxå rätt kallt.

sen va de bara upp och värma sig med lite varma kläder...tända grillen för lite mat och ett glas vin till de gott gott...
senare på natten tog vi en promenad längs vattnet och gick och strosa och myste...saknar!

söndagen va det bara att plocka ihop allt och checka ut sen va det dags att åka hem...plocka upp och städa lite när jag väl va hemma, durscha för att sen gå på bio =) va iaf en kanon helg bästa hitills!!

i morgon ska jag ta och lägga mig i denna jävla tandläkar stolen brrrr får gåshud jag bara tänker på de och inte nog me de jag kommer få spendera hela jävla förmiddagen där från kl 8-ca 12 för undersökning lagning med en jävla väntetid jobbigt...men glad kunde vara värre om jag inte fick någon som hämtade upp mig men nu kommer min älskade mor och janne =)

sen bäst av allt denna veckan händer nu på torsdag =D jag åker då till stockholm ska bli såååå spännande jag e hur ivrig som helst. vilken känsla snart snart bara längtar!!!

nu ska jag snart ner till tvätten som snart e färdig efter de ska jag ta en kvälls promenad medans musiken strömmar genom huvudet gott de =)

ha de bra!


RSS 2.0